Unga köksmästare

Haluamme osoittaa koko Oslon suurlähetystön ja ulkoasiainministeriön puolesta lämpimän kiitoksen Haaga-Helian ammattikorkeakoululle keittiömestariopiskelijoiden vierailusta toukokuun alussa.

Työn ääressäTyön ääressä

Neljä opiskelijaa toteutti koulutusohjelmajohtaja Outi Westmanin ja lehtori Jari Karjalaisen johdolla peräti viisi erittäin vaativaa edustustilaisuutta.

Toiminta oli äärimmäisen ammattitaitoista, systemaattista ja innovatiivista. Myös opiskelijoiden ja ohjaajien vuoropuhelua oli ilo seurata sivusta. Saimme keittiötyöhön paljon uusia ideoita ja Suomen yhtä vahvaa käyntikorttia – ruokaa ja juomaa – voidaan taas tuoda entistä voimakkaammin esille.

Teoria ja käytäntö käsi kädessä

Ammattikorkeakoulujen käyntikortti on teorian ja käytännön yhdistäminen ja juuri tuosta liitosta saimme – jälleen kerran – loistavan esimerkin. 

Lautasellinen ammattitaitoaLautasellinen ammattitaitoa
Vakaalla kädellä...Vakaalla kädellä…

 

 

 

 

 

 

Suuret kiitokset Haaga-Helian ammattikorkeakoululle, opettajille ja erityisesti opiskelijoille. Nuoret keittiömestarit luovat tulevaisuuden gastronomiaa Suomessa ja vahvistavat samalla Suomelle vahvan ja näkyvän paikan gastronomisella maailmankartalla.

Suomalaisia makujaSuomalaisia makuja