Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste koskee blogit.ulkoministerio.fi-sivustoa.

Vaatimusten täyttäminen

Ulkoministeriön blogit -verkkosivusto täyttää Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 vaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio. Arviossa esiin tulleita puutteita ja kehittämiskohteita saavutettavuuteen ollaan parhaillaan arvioimassa ja korjauksia toteuttamassa siltä osin kuin se on palvelun elinkaaren huomioiden tarkoituksen mukaista. Sivustosta on ollut suunnitteilla julkaista kokonaan uusi versio lähitulevaisuudessa, mutta uudistusta on jouduttu siirtämään tulevaisuuteen. Uudessa versiossa saavutettavuusvaatimukset on jo lähtökohtaisesti huomioitu.

Nykyisen sivuston ei-saavutettavan sisällön listausta kootaan parhaillaan ja se päivitetään  korjausten perusteella tälle sivulle niin pian kuin mahdollista.

Nykyisellä sivustolla on saavutettavuuspuutteita. Pyydämme ottamaan yhteyttä jäljemmän Palaute ja yhteystiedot- kohdan mukaisesti, mikäli tarvitset jotakin sisältöä saavutettavassa muodossa ennen uuden version julkaisua.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Seloste on tehty 23.9.2020.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Ilmoita siitä meille ja pyrimme korjaamaan ongelman ensi tilassa!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla. Kerro palautteessasi mitä sivustoa palautteesi koskee.

  • sähköpostilla: kirjaamo.um[at]formin.fi

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi-sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö