Suomi-päivillä Fuengirolan Suomi-päivien avajaiset. Mieskuoro Örisevät. Fuengirolan Miramar -ostoskeskuksessa vietettiin perjantaina Suomi-päiviä. Olin mukana avaamassa tapahtumaa. Mieskuorolaulua ja...
29.10.2012Kaikki UM:n blogien kirjoitukset aiheesta
Suomessa alueellisina itsehallinnollisina julkishallinnon toimijoina ovat Ruotsin tapaan kunnat. Suomen kunnallishallinto on peräisin 1860- ja 1870-luvuilta. Suomessa toimii tätä nykyä 336 kuntaa,...
25.10.20127 päivää 6 työlounasta Avenida de Finlandia Sevillassa Los Bermejales-kaupunginosassa Viikolla tuli syötyä. Maanantaina Espanjan työantajajärjestön kakkosmiehen kanssa, keskiviikkona oli EU-maiden...
22.10.2012Vorschmack on alun perin juutalainen liharuoka. Se valmistetaan jauhetusta lihasta ja anjoviksesta tai sillistä, sipulista ja vedestä. Työläämmissä ohjeissa liha ruskistetaan ensin ja jauhetaan...
22.10.2012Pohjoismaissa kaikki puhuvat nykyään ruoka- ja ateriakokemuksista. Ruokaa tehdään kotona, töissä ja ravintoloissa. Lehtien palstat ovat täynnä artikkeleita kokeista, jotka osoittavat intohimoista...
22.10.2012Nyt on paras aika nauttia mansikoita. Mansikka, marja jolla on se ominainen maku – hieman hapan ja samalla makea sekä tarpeellisen märkä- on kesämakujen todellinen lähettiläs. Mansikoita voi...
18.10.2012Blogi 21.9.2012 Paksu aamuusva peittää metsän ja maan ja ilma tuntuu hieman kylmältä ja kostealta. Joitakin vihreitä lehtiä roikkuu sitkeästi vielä koivujen oksilla, vaikkakin syksyn väistämätön...
18.10.2012– villi pohjola ja upeat raaka-aineet innostuksen lähteinä Tämän kesän aikana on Suomessa ollut koulutettavana 11 Suomen ulkomaanedustustojen kokkia eri puolilta maailmaa. Neljännen kerran...
16.10.2012Tervehdys Suomesta! Vaihtelevia lomasäitä Méxicon syysmyrskyt vetävät vertoja Suomen kesäsäälle. Tänä kesänä ei tarvinnut manata helteitä eikä paeta aurinkoa. Liekö ilmastonmuutosta vai mitä, mutta...
15.10.2012