Suomi-joukkue koolla! Meksiko on suuri maa, pinta-alaltaan lähes 2 miljoonaa neliökilometriä eli lähes kuusi kertaa suurempi kuin Suomi. Väkeä maassa asuu yli 112 miljoonaa. Suurlähetystö tekee...
15.10.2012Kaikki UM:n blogien kirjoitukset aiheesta
Espanjan kansallispäivä Kun pariisilaiset valtasivat Ranskan vallankumouksen alkuvaiheissa Bastiljin kuninkaallisen linnoituksen vuonna 1789, syntyi Ranskan kansallispäivä. Italian kansallispäivä on...
15.10.2012I Finland gör man ”mjöd” och munkar till första maj. Det här är en porlande dryck man i första hand förknippar med första maj, men det är också en dryck till varma sommardagar och förr i...
10.10.2012Tavoitteiden kanssa ministeriöön Ulkoministeriö Katajanokalla Esittelin viikolla Madridin lähetystön tavoitteita ulkoministeriön Eurooppa-osastolla. Näissä tilaisuuksissa käydään läpi...
8.10.2012Vorschmack on alun perin juutalainen liharuoka. Se valmistetaan jauhetusta lihasta ja anjoviksesta tai sillistä, sipulista ja vedestä. Työläämmissä ohjeissa liha ruskistetaan ensin ja jauhetaan...
5.10.2012Nyt on paras aika nauttia mansikoita. Mansikka, marja jolla on se ominainen maku – hieman hapan ja samalla makea sekä tarpeellisen märkä- on kesämakujen todellinen lähettiläs. Mansikoita voi...
5.10.2012Tänk dig att få uppleva en dag där havet ligger nästan stilla och spegelblankt och luften är behagligt ljum, endast en svag bris sveper in över land och solen står på en molnfri himmel. Den varma...
4.10.2012Nu är den bästa tiden för att avnjuta jordgubbar. Jordgubben, bäret med den karakteristiska smaken – det lite syrligt söta och lagom blöta – gör bäret till en sann ambassadör för den rena...
4.10.2012Njutningar är en självklar del av ett gott liv. Måltidsupplevelsen börjar när man läser menyn och blir fulländad när man får den presenterad på tallrik. Här bloggar ambassadens kock Christian...
4.10.2012