Internet-talouden tienristeyksessä?

Telefonican ikonisen toimitalon kahdeksanteen kerrokseen Madridin keskustassa on avattu yrityskiihdyttämö, johon on varattu paikat myös suomalaisille yrityksille. Kyseessä on osa Telefonican ja Suomen yhteistyösopimusta, jota Team Finlandilla on ollut ilo edistää Madridissa ja Helsingissä. Suurkiitos kuuluu internet-yrittäjä Rami Alangolle ja hänen kaukonäköisyydelleen.

Telefonica rakentelee hiljalleen strategista kansainvälistä verkostoa internet-taloudessa, joka yhdistäisi Kiinan voimavarat sekä Latinalaisen Amerikan nousevat markkinat eurooppalaiseen osaamiseen ja innovaatiokykyyn. Siihen kuuluu yhtiön visiossa osana myös suomalainen erityisosaaminen.

Kiinasta oli paikalla Tsinghua Holdings, jonka nimeä tilat kantavat. Telefonica tarjoaa tässä yhteistyössä valtavan asiakaspintansa yritysten käyttöön.

Telefonican entinen pääkonttori Madridin Gran Vialla oli aikoinaan Euroopan ensimmäinen pilvenpiirtäjä. Sille on löytymässä uutta käyttöä ja tulevaisuudessa siellä innovoidaan myös suomalaisvoimin.

 

WP_20150615_004
WP_20150615_002

@Flickr
@Flickr

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.