Blogi 21.9.2012 Paksu aamuusva peittää metsän ja maan ja ilma tuntuu hieman kylmältä ja kostealta. Joitakin vihreitä lehtiä roikkuu sitkeästi vielä koivujen oksilla, vaikkakin syksyn väistämätön...
18.10.2012Arkisto
– villi pohjola ja upeat raaka-aineet innostuksen lähteinä Tämän kesän aikana on Suomessa ollut koulutettavana 11 Suomen ulkomaanedustustojen kokkia eri puolilta maailmaa. Neljännen kerran...
16.10.2012Tervehdys Suomesta! Vaihtelevia lomasäitä Méxicon syysmyrskyt vetävät vertoja Suomen kesäsäälle. Tänä kesänä ei tarvinnut manata helteitä eikä paeta aurinkoa. Liekö ilmastonmuutosta vai mitä, mutta...
15.10.2012Suomi-joukkue koolla! Meksiko on suuri maa, pinta-alaltaan lähes 2 miljoonaa neliökilometriä eli lähes kuusi kertaa suurempi kuin Suomi. Väkeä maassa asuu yli 112 miljoonaa. Suurlähetystö tekee...
15.10.2012Espanjan kansallispäivä Kun pariisilaiset valtasivat Ranskan vallankumouksen alkuvaiheissa Bastiljin kuninkaallisen linnoituksen vuonna 1789, syntyi Ranskan kansallispäivä. Italian kansallispäivä on...
15.10.2012I Finland gör man ”mjöd” och munkar till första maj. Det här är en porlande dryck man i första hand förknippar med första maj, men det är också en dryck till varma sommardagar och förr i...
10.10.2012Tavoitteiden kanssa ministeriöön Ulkoministeriö Katajanokalla Esittelin viikolla Madridin lähetystön tavoitteita ulkoministeriön Eurooppa-osastolla. Näissä tilaisuuksissa käydään läpi...
8.10.2012Vorschmack on alun perin juutalainen liharuoka. Se valmistetaan jauhetusta lihasta ja anjoviksesta tai sillistä, sipulista ja vedestä. Työläämmissä ohjeissa liha ruskistetaan ensin ja jauhetaan...
5.10.2012Nyt on paras aika nauttia mansikoita. Mansikka, marja jolla on se ominainen maku – hieman hapan ja samalla makea sekä tarpeellisen märkä- on kesämakujen todellinen lähettiläs. Mansikoita voi...
5.10.2012