Norges ordförandeskap 2012 ”Utvecklingen av en hållbar välfärdsstat i ett nordiskt perspektiv kommer att vara huvudtemat för det norska ordförandeskapet i Nordiska ministerrådet 2012. Visionen…
Marskalk Mannerheims favoriträtt!
Vorschmack on alun perin juutalainen liharuoka. Se valmistetaan jauhetusta lihasta ja anjoviksesta tai sillistä, sipulista ja vedestä. Työläämmissä ohjeissa liha ruskistetaan ensin ja jauhetaan…
Norden ett matmecka i tiden
Pohjoismaissa kaikki puhuvat nykyään ruoka- ja ateriakokemuksista. Ruokaa tehdään kotona, töissä ja ravintoloissa. Lehtien palstat ovat täynnä artikkeleita kokeista, jotka osoittavat intohimoista…
En smak av sommar!
Nyt on paras aika nauttia mansikoita. Mansikka, marja jolla on se ominainen maku – hieman hapan ja samalla makea sekä tarpeellisen märkä- on kesämakujen todellinen lähettiläs. Mansikoita voi…
Sadonkorjuun aika
Blogi 21.9.2012 Paksu aamuusva peittää metsän ja maan ja ilma tuntuu hieman kylmältä ja kostealta. Joitakin vihreitä lehtiä roikkuu sitkeästi vielä koivujen oksilla, vaikkakin syksyn väistämätön…
Suomen ulkomaanedustustojen kokit...
1– villi pohjola ja upeat raaka-aineet innostuksen lähteinä Tämän kesän aikana on Suomessa ollut koulutettavana 11 Suomen ulkomaanedustustojen kokkia eri puolilta maailmaa. Neljännen kerran…
Glada vappen!
I Finland gör man ”mjöd” och munkar till första maj. Det här är en porlande dryck man i första hand förknippar med första maj, men det är också en dryck till varma sommardagar och förr i…
Marsalkka Mannerheimin lempiruoka!
Vorschmack on alun perin juutalainen liharuoka. Se valmistetaan jauhetusta lihasta ja anjoviksesta tai sillistä, sipulista ja vedestä. Työläämmissä ohjeissa liha ruskistetaan ensin ja jauhetaan…
Kesäisiä makuja!
Nyt on paras aika nauttia mansikoita. Mansikka, marja jolla on se ominainen maku – hieman hapan ja samalla makea sekä tarpeellisen märkä- on kesämakujen todellinen lähettiläs. Mansikoita voi…